Ik heb mijn medicatie nodig

Beste dokter,

Voor mij zou het onmogelijk zijn de medicatie te stoppen . Ik ben zo slecht geweest reeds enkele jaren ! Nu door de medicatie , maar dan MOET ik echt om de weken in bakstervorm komen halen , is mijn levenskwaliteiet en mijn pijnen iets draaglijker geworden ; Nu probeer ik ook terug 2 dagen per week te werken , dit gaat , maar met best veel moeite ! Maar als ik een periode nonchalant omga wegens te grote vermoeidheid om helemaal vanuit Kalmthout naar Vilvoorde te komen , dan kan ik nog nauwelijks mijn benen bewegen ! Mijn hele lichaam vergaat van de pijnen en mijn huishouden kan ik met een heel grote moeite doen . Maar dit blijft dan ook zo beperkt , dat ik na een stofzuigbeurt al een uur moet gaan neerliggen .

Alles gaat me nu ook al heel moeilijk ! Mijn sociale contacten zijn zo goed als nihil. dus een leven zonder medicatie zou een vreselijke ramp zijn voor me . Ik vrees dat ik dan immobiel wordt en wandelingen die ik zo graag maak , die me nu ook al moeite en pijn kosten , dat ik dat ook totaal niet meer ga kunnen ! Ik ben nu moe en daardoor is mijn mail wat chaotisch , maar ik ben zo dankbaar en zo blij iedere keer weer , dat mijn enige hoop is dat dr uytersprot bestaat voor me ! Waarom zou ik iedere keer zo een verre trip maken al jaren , als het niet zou helpen ! De medicatie, is voor mij mijn enige hoop om een redelijk draaglijk leven te kunnen leven !!!!!

Zonder, baksters, gaat het gewoon niet om nog een menswaardig bestaan te kunnen hebben, en ga ik niet veel meer waard zijn voor mezelf , mijn gezin , voor mijn werk ,en vrees ik voor het ergste !

En ik heb nu al zoveel pijnen en klachten ,Wat dan als men deze o zo belangrijke medicatie er niet meer zou zijn . Dit kan gewoonweg niet !

Veerle Monu