Portada‎ > ‎

NOUS PREUS DEL MENJADOR

12 de març 2015, 6:20 publicada per AMPA la Floresta

Hola famílies,

 

El passat dimarts 3 de febrer en Assemblea Extraordinària aprovar un canvi en la quota de menjador. 

 

Aquest canvi és degut al canvi de legislació respecte l'aplicació de l'IVA en la part de monitoratge i a una revisió en el preu actual del menú per garantir la sostenibilitat del servei. 

 

Els preus quedaran així:

 

 

Preus fins a 31 de desembre de 2014

Preus a partir de 1 de gener de 2015

Preu menú fix DIA infantil

6.20 euros

6.10 euros

Preu menú fix DIA primària

6.31 euros

6.10 euros

Preu mensual infantil

 

121,93 euros

Queda igual, i es retorna la diferència al rebut del mes de Maig.

Preu mensual primària

124,10 euros

Preu menú esporàdic

6.80 euros

6.65 euros

 

Aquest canvi es efectiu a partir del dia 1 de gener, per tant, es procedirà a fer la devolució de la diferència, en forma de descompte en el rebut del mes de maig del 2015. L’import a retornar a infantil serà de 10,70 euros per infant, i l’import a retornar a primària de 22.47 euros per infant. Les famílies que han utilitzat el menú esporàdic des del 1 de gener haurien de trucar a la secretaria de l’Ampa per posar-se d’acord en el retorn.

 

El preu acordat permetrà cobrir les despeses associades a l’espai migdia que hem d’assumir com a AMPA: despeses de reparació dels equipaments, despeses de compra estris de cuina no fungibles, part de les indemnitzacions en cas de reestructuració  de la plantilla i la recapitalització del fons per a inversions (recordeu que l'equipament de la cuina és de l'Ampa i que la majoria dels aparells tenen un temps mig d'amortització d’entre 10 i 15 anys). 

 

Aquesta mesura contribuirà a garantir el futur del servei, especialment tenint en compte la supressió d'una línia a l'escola i la consegüent disminució en el nombre d'usuaris del servei de menjador.

 

Recordar-vos que en el web de l’AMPA podreu trobar penjats els decrets esmentats i l'acta de l'assemblea, i que per qualsevol qüestió al respecte restem a la vostra disposició.

Comments