Organització‎ > ‎Comissions‎ > ‎

Pla Educatiu d'Entorn

El Pla educatiu d'entorn és un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits. Des de l’AMPA entenem que és necessari treballar per fomentar  la coresponsabilitat de pares i mares i professorat, com a agents educatius. Només treballant plegats aconseguirem donar als nostres fills i filles la millor educació possible.

Itinerari de gènere: Re-genera't

El projecte pretén treballar entorn la coeducació i extendre la reflexió i el debat entre les famílies. S’entén la transversalització del gènere com un dels pilars fonamentals de l'educació per a la igualtat, imprescindible per no caure (o no caure tant) en els estereotips, costums, i discriminacions de la societat patriarcal actual.

- Curs 2013-2014: Díptic de les activitats [+]

- Curs 2012-2013: Díptic de les activitats [+] / Conferència desigualtats de gènere [+] [+]

Endinsa't a la lectura

L’objectiu principal del projecte és compartir una bona estona amb diversos companys i companyes del nostres fills i filles, fomentant la comprensió, l’expressió oral i el gust per la lectura tot estimulant la comunicació i l’intercanvi entre infants i adults. 

- Guia Endinsa't a la lectura 2012-2013 [+]

- Presentació del projecte 2012 - 2013 [+]

- Reconeixement Aprenentatge i Servei [+] [+]

- Vídeo de l'activitat [+]

- Xerrada "Llegir en família" per Enric Queralt (3/12/2014) [+]

Altres activitats

- Juguem a cuinetes: Taller de cuina amb les famílies de l’escola i els nens i nenes del Centre Obert Can Llobet. [+] [+]. Actualment l'activitat es realitza dins de les activitats amb famílies que organitza l'empresa proveïdora de l'espai migdia Pam i Pipa.

Gimcana “Un tomb per la Floresta”: Activitat familiar que és organitzada entre l’Ampa i el C.F. Olympic la Floresta. També hi participen famílies de l’Escola Bressol la Mimosa. 

- Nosaltres també jugàvem (curs 2009-2010): [+]

- Tren de fotos i bagul de contes (curs 2010-2011)[+]