Què és el bus especial i l'acompanyament?
 Benvolgudes famílies,

Aquest curs 2015-16  farà 4 anys que alguns  infants  de l'escola utilitzen un autobús especial de la línia 4 com a transport diari per arribar a l'escola i tornar cap a casa. 

Això és possible gràcies a la iniciativa d'un grup de mares i pares que, davant la situació del transport  escolar, es va organitzar i va buscar alternatives.

Aconseguiren un bus de reforç d'aquesta línia per als horaris de sortida i entrada d'escola i s'organitzaren perquè hi viatgés sempre algun adult que acompanyés als infants durant tot el trajecte.

 

Aquest és el bus que porta el cartell:  ESPECIAL

 

I com que per tots nosaltres  és molt especial volem explicar-vos  com funciona:

Les famílies usuàries s'organitzen en grups de dues persones i, per torns, asseguren que els infants sempre vagin acompanyats durant els trajectes. D'altres famílies, amb disponibilitats

horàries diferents, realitzen les tasques de coordinació necessàries  i entre tots ho fem possible.

 

En el web http://acompanyament.ampafloresta.org compartim la informació entre les famílies. Per accedir a les dades personals cal primer que us donem d'alta.

 

El trajecte que fa l’autobús és el següent:

Plaça del Centre, Estació, Doctor Villar, Plaça Pere Planas, Avinguda Pere Planes, Montseny, Emeterio Escudero i Pont del Diari.

 

Pel matí  arriba a l'escola a les 8:45h passant abans per les respectives parades i per la tarda entra a l'escola  a les 16:15h, recull als nens  i surt a les 16:20h.

 

Aquesta és una iniciativa oberta a tothom!

 

Les famílies interessades poden demanar, a la secretaria de l'escola, el contacte de les persones  que enguany s'encarreguen de les tasques de coordinació.

Comments