Κέντρο Αισθητικής -Ειρήνη Δερνικα

Ήρθε ο καιρός να διώξεις την κυτταρίτιδα!

Με τη μέθοδος διαμόρφωσης σώματος της Weyergans High Care Medical που περιλαμβάνει Body Wrapping, μπορείτε να πείτε με ασφάλεια αντίο στην κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση!

Ο βέλτιστος στόχος της θεραπείας είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους, της κυκλοφορίας και της κυκλοφορίας των λεμφαδένων, δηλαδή η μείωση της περιμέτρου και η διαρκής αποτοξίνωση του σώματος.

Με την αυθεντική «Cinnamon Cream», κρέμα κανέλας, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και προάγει την καύση του συσσωρευμένου λίπους. Την ίδια στιγμή οι άχρηστες ουσίες και οι τοξίνες που βρίσκονται στα λιποκύτταρα, η αιτία που δημιουργείται η κυτταρίτιδα, μεταβολίζονται.

Εμπιστευσου το Κέντρο Αισθητικής για να δημιουργησεις το δικό σου πακέτο διαμόρφωσης του σώματος της Weyergans High Care Medical


Fuoco =Φωτιά : Βελτίωση της κυτταρίτιδας & Σύσφιξη του Δέρματος

Η νέα επαναστατική θεραπεία της vagheggi phytocosmetics που αντιμετωπίζει ολιστικά τη χαλάρωση κ τη συσσώρευση λίπους με προσεχτική επιλογή ενεργών συστατικών για την αντιμετώπιση όλων των ιδιαίτερων προβλημάτων που εμφανίζονται στο σώμα .


Εντατικό πρόγραμμα ενεργοποίησης των ιστών, με ηφαιστειογενή πετρώματα όπως, Φεγγαρόπετρα Moonstone(τοξίνες ),Μαγγάνιο (κυτταρικό μεταβολισμό ),Carnitine ( γνωστή ως "καυστήρας του λίπους " ), Καφεΐνη (αποστράγγιση & λιποκυτταρική δράση ) κ.α.

Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα

Σωκράτους και Πλάτωνος γωνία Mακρακώμη (Φθιώτιδας) τηλ 2236 027118