Pàgina d'Inici

ESCOLA D'ESTIU 2018 (clica el cartell per accedir al lloc web)

ACCÉS ALS MATERIALS!!! (per als no socis es tanca el 30 de juliol)

AVALUACIÓ OBLIGATÒRIA

Per tal d'accedir a la certificació de l'activitat cal que ompliu aquests dos qüestionaris de valoració a partir del divendres dia 6 de juny i fins el divendres dia 13.  


La creativitat aquesta edició ens tenyeix de groc. Volem homenatjar tots els creadors i creadores que no poden expressar-se musicalment, que estan sota pressió per la seva obra i tots i totes els que han perdut la llibertat per les seves idees.

Com cada any l'AEMCAT us ha preparat l'Escola d'Estiu d'Educació Musical amb el títol "CreaMUS". Enguany la farem a Salou, a l'Institut Jaume I, del 3 al 6 de juliol. El programa és molt atractiu i com sempre arriscat amb nous formadors d'arreu del  món. Allotjament en pensió completa als hotels "California Palace" **** i "California Garden" *** en habitació doble o triple.

MÚSICS PER LA LLIBERTAT!

          (cliqueu el cartell per fer la vostra inscripció)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwTF5MKYhh_oSiawzsF0-x2CG8c6xTyje0kZdsZV_lX8nZtw/viewform
GRÀCIES LLUÍS
En Lluís, inspirador, gestor del color i de la forma, escultor de les idees. Com per art de màgia en Lluís ens entenia i ens feia d'una idea, sovint molt poc centrada i sempre amb pressa, un disseny. En Lluís va generar quasi del no res la nostra imatge: la corxera amb la "ç", els programes i els cartells i el disseny de la cantata. En Lluís va ser un membre més de la "Junta Extesa" i va participar de moltes de les activitats de l'AEMCAT.

Però avui en Lluís, en paraules de l'Anna, la seva dona, torna ser pols d'estrelles.

Que el cosmos t'aculli i que la matèria esdevingui nova matèria.
Gràcies!

Et trobarem a faltar...
AEMCAT: Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya.


COMUNICAT

L'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya, AEMCAT  s'adhereix a la convocatòria feta per la Taula per la Democràcia, i condemnen la violència exercida ahir per part de les forces de seguretat de l'Estat Espanyol per tal d'intentar impedir el referèndum.
MANIFEST


12a ESCOLA D'ESTIU TREMP 2017

TREBALL COMÚ: Juguem a fer una pel·lícula?


ASSEMBLEA ANUAL I LLIURAMENT DELS PREMIS AEMCAT

Els guanyadors dels premis d'aquesta edició han estat:
- Cantarella, en la categoria de projectes.
- Noè Rivas, en la categoria de trajectòria professional.

L'acte de lliurament dels guardons es farà al Museu del Joguet de Figueres el proper dia 19 de febrer a les 12 del migdia. Hi haurà una actuació musical i també es servirà un petit refrigeri. Hi sou tots i totes convidats. Felicitats als guanyadors i les guanyadores!

Al mateix local es celebrarà a les 10 del matí l'Assemblea Anual Ordinària de l'Associació.

EL VÍDEO DEL TALLER COMÚ PER PERCUSSIÓ CORPORAL ES FA VIRAL A LA XARXA

El vídeo del taller que va fer en Santi Serratosa a l'Escola d'Estiu de l'AEMCAT a Cardedeu ha aparegut a les llistes dels més reproduïts, als informatius de TV3 i el 3/24, Movistar TV, Nació Digital i altres diaris digitals, i a les xarxes socials amb centenars de milers de visualitzacions. No us el perdeu (al final hi ha els tutorials que han fet el mateix Santi i la Mariona Castells). D'altra banda trobareu altres vídeos de les nostres activitats al mateix canal.
Aquí ens teniu un cop enregistat el vídeo del gran taller de percussió corporal amb Santi Serratosa. Aviat farem públic el vídeo!
PRESENTACIÓ DEL CANTUT A L'EE DE SALOU

https://prezi.com/p/dyaln5evliby/cantut-2018/
Clica el logotip per accedir a la presentació del projecte Càntut a l'Escola d'Estiu 2018. Recorda hi ha un descompte molt considerable si et vols apuntar a les activitats de formació del mes d'octubre!


CANVIEM DE DOMINI
A partir d'ara l'AEMCAT respon al domini aemcat.cat. Els correus de contacte i la llista de correu han canviat:
- El correu general és ara aemcat@aemcat.cat
- La gestió de socis a socis@aemcat.cat
- La gestio de llista i repositori a moderador@aemcat.cat.
- La nova llista de correu serà a llista@aemcat.cat

Us demanem paciència i us oferim una sèrie de tutorials per tal que el canvi us sigui menys traumàtic a la pestanya "àrea restringida".


DOCUMENT DE COMPETÈNCIES DE L'ÀMBIT ARTÍSTIC

Ja hi tornem a ser, és a punt de començar un nou curs amb un currículum renovat per treballar i amb "feina extra" a les escoles i instituts, us sona? Si cliqueu a la portada podreu accedir a la documentació.

BONA TORNADA A LA FEINA A L'ESCOLA I A L'INSTITUT!Un parell d'associats, en Víctor i en Checho ens fan arribar aquest enllaç al seu lloc web. Sembla interessant.


Us enviem l'enllaç a la pàgina de publicacions de País de Xauxa. En Jaume Moreno ens envia aquest enllaç.(a Ràdio Fes ta festa)

FUNDACIÓ PAU CASALS
Ens fan arribar aquest enllaç de les seves activitats. Enguany presentaran a l'Escola d'Estiu de Tremp: Casals educa: música i valors
"Ets una meravella. Ets únic. En tot el món no hi ha un altre nen com tu. En tots els milions d’anys que han transcorregut mai no hi ha hagut un altre nen com tu".
 


Subpàgines (1): Redirecció