Punë/Jobs

www.aaciusa.org/aaciusa/services/jobs
Kjo faqe ka për qëllim lidhjen ndërmjet punëdhënësve që kërkojnë punëtorë dhe punëtorëve që kërkojnë punë. 
This page aims to link the business that are seeking employees and employees that are seeking employment.
Glass Tree is seeking to employee 4 people:
Full-Time and Part-Time. First shift and after 5 PM.
Area: Woodridge, Romeoville, Shorewood, IL
Fore more information contact Mr. Muhamed 630-697-2728
Posted on April 4, 2018Një Familje e re Shqipëtare që jeton në qytetin e Chicago’s, kërkon njëshqipëtare që mund të përkujdeset për vajzen e tyre 3-ditë në jave. Nëse jeni të interesuar ju lutemi kontaktoni info@aaciusa.org ose ne mesazhin e Facebook-it të Komunitetit. Faleminderit.Kompania Shqiptare në Chicago Amazing Trucking & Logistics, ka nevojë për 15 shoferë për 2 LINJA TE PËRDITSHME TË DEDIKUARA.
1. Chicago, IL (ramp) – Menomonee, WI
2. Chicago, IL (ramp) - Plainfield, IN

Kjo eshte nje linja te dedikuara intermodal (pra me “rail containers”). Containers merren nga 2 terminale ne Chicago, ngarkohen ne qytetet e permendura dhe kthehen ne Chicago. Projekti eshte nga e hena ne te premten, per sa ore lejohen nga DOT.

Të gjithë kandidatët e kualifikuar do të përfitojnë:
- Çdo ditë orar i njëjte pune dhe cdo dite ne shtepi. Kjo ju lejon kohe kualitative me familjen tuaj ne shtepine tuaj.
- Pagesë javore me direct deposit.
- Kamione te viteve te fundit me program te shkelqyer mirembajtjeje (Ryder).

Amazing Trucking ofron per secilin kandidat qe punon per to (shofer kompanie apo kontraktues I pamvarur (owner operator)), shperblimet dhe bonuset e meposhtme:
a) Bonus Vjetor ne momentin e analizes te mandatuar nga DOT
b) Bonus mujor për 5 ditë punë në javë
c) Bonus per cdo inspektim nga DOT pa shkelje (Clean Inspections Level I & II)

Kandidatët duhet te përmbushin këto kritere:

- Patente Shofer të llojit: CDL Class A
- Dy vjet përvojë pune
- Histori të pastër profesionale

Per cdo detaj, mund te kontaktoni numrin 773-459-2331 dhe te flisni me:
Z. Driton Leku - VP of Operations ose
Z. Klemens Kuqi - Compliance DirectorKerkone pune:
Nje bashkatdhetar shqiptar i posaardbur ne Chicago kerkon pune. Gjuhen angleze e zoton por shume pak.
Per me shume informata, na kontaktoni ne info@aacisa.org
POSTED: 06/26/2017Carpet Cleaning and or Maintenance
An Albanian company in Chicago is looking for two employees.
Contact: Afrim Sejdiu 773-701-0116
POSTED: 04/11/2017Administrative Assistant (Expired)
Office work, Organizing mail, Follow up emails, Bookkeeping, Quick-books data Entry, Answer calls, Misc.
Part Time - 20 Hours Weekly. Hours are Flexible.
Pay $ 10 Hourly. No Experience Required. Training will be provided.
Candidate must have good communication skills in English.
Location: 436 Meadow Dr. Schaumburg, IL, 60193.
Contact : Elton Ademi (630) 936-0130
POSTED: 12/16/2016Kërkohet një Gjenitor (Expired) 02 May, 2016
Kërkohet një gjenitor që të punoj në downtown Chicago. Nëse dini dikend që është i interesuar, ju lutem na kontaktoni Avninë në 630-401-6030. Faleminderit.Kërkohet një doorman (Expired)
Kërkohet një doorman që të punoj në downtown Chicago. Ndrrimi i natës. Nëse dini dikend që është i interesuar, ju lutem na kontaktoni në info@aaciusa.org. Faleminderit.Barber Wanted! (Expired)
Must be friendly, energetic and customer oriented. We are very busy and need help! Barber shop is located on the Northwest side of Chicago. 5812 W. Montrose Ave Chicago, IL 60634. Please contact Sandro at (847) 917-7797 for more information on this posting.Property Management Company (Expired)
is looking for two qualified individuals in Marketing and Building Maintenance. Full benefits.
1) Lead tech - Vernon Hills (Building Maintenance)
2) Leasing Agent - Orland Park, IL. (Marketing Background)
If you are interested please send your name and contact information to info@aaciusa.org. We will put you in contact with the referral/recruiter for more information.Pizzeria dhe Restaurant Familjar - (Expired)
Kerkohen 3 punetore me experience ne pizzeria dhe 3 punetor me experience ne Restaurant Familjar.
Zona: Rockford, Illinois dhe Madison, Wisconsin
Te interesuarit mund te kontaktojne pronarin z. Gani Ahmetaj: 608-444-3614
Postuar me 22 Mars, 2016Kerkon pune nje studente shqiptare (Expired)
Profesioni:
Postuar me 17 Shkurt, 2016
Faleminderojme z. Afrim Sejdiun dhe z. Gani Ahmetaj per angazhimin dhe punsimin e studentit.Kerkon pune nje student shqiptar. (Expired)
Profesioni: Fakulteti i Biznesit, mund te punoj edhe pune tjera si ne Restaurant, construction etj.
Postuar me 17 Shkurt, 2016
Faleminderojme z. Afrim Sejdiun, dhe z. Shaban Retkocerin per angazhimin dhe punsimin e studentit.Kerkon pune nje student shqiptar. (Expired)
Profesioni: Teknologji
Postuar me 1 Janar, 2016
Faleminderojme z. Bujar B. per angazhimin dhe punsimin e studentit.