Cégtörténet

Cégtörténet

Misszió

Támogatást és megoldást biztosítunk a termékfejlesztés és automatizálási területeken felmerülő feladatok kivitelezésében.

Vízió

Tevékenységünk célja, hogy a fejlesztő és termelőszervezetek megbízható értékteremtőként tekintsenek ránk, és az elnyert bizalomra építve szaktudásunkkal növeljük az termelésben dolgozó emberek hozzáadott értékét és egyben csökkentsük a piaci termelésből adódó ökológiai lábnyom léptékét.

Szervezeti felépítés

Nagy Krisztián

Ügyvezető

Stratégia és Automatizálási területek

krisztian.nagy(kukac)3dmost.hu

Tel.: +36-70/673-5104

Vízer Franciska

Adminisztratív vezető

Gazdasági és Operatív területek

franciska.vizer(kukac)3dmost.hu

Cégünk nemzetközi projektirodaként működik, többek között saját gépparkkal kiegészítve, mely 3D nyomtatási, lézergravírozási, vákuumformázási, és egyéb technológiákkal is rendelkezik.

A magyarországi piac sztohasztikus igényei miatt a szolgáltatások színes palettájával biztosítjuk a folyamatos leterheltségünket. A projektjeinkhez köthető alacsonyabb hozzáadott értékkel bíró kiegészítő feladatokat széleskörű partnerhálózatunk segítségével valósítjuk meg. A szezonális csúcsidőszakokban a humánerőforrás igényeinket munkaerő-kölcsönző cég segítségével egészítjük ki, ezáltal is biztosítva a sikeres és folyamatos teljesítést.

Vállalat értékei

Minőség optimalizálás

Minőség Optimalizálás

Szakmai hozzáértés

Szakmai Hozzáértés

Asszertív kommunikáció

Asszertív Kommunikáció

Testreszabott szolgáltatás

Testreszabott Szolgáltatás

Ingyenes műszaki tanácsadás

Ingyenes Műszaki Konzultáció

2019

Aktuális

Éves céljaink közé tartozik a partnerkapcsolataink szorosabbra fűzésével a komplexebb projektekben való részvételünk megerősítése. Leendő partnereink számára elérhető szakmai tudásbázis létrehozása és bővítése.

3D most gyártásoptimalizálás folyamatszimulációja

Gyártásautomatizálás folyamatszimulációja

2018

Szolgáltatások specializálása

Az első éveket követően innovációs fejlesztéseinknek köszönhetően 2018 folyamán átalakultunk, eszközeinket és arculatunkat megújítva szolgáltatásainkat specializáltuk a termékfejlesztés és automatizálási területekre.

3D most Additív gyártás oktatása egy budapesti nagyvállalatnál

Additív gyártás oktatása egy budapesti nagyvállalatnál

"3D most" és "Blueprint 3D" közösen interaktív oktatást tartott az additív gyártás típusairól és lehetőségeiről egy multinacionális nagyvállalatnál. Robotmegfogó nyomtatással, 3D szkenneléssel szemléltette a technológiákban rejlő lehetőségeket.

3D most Vákuumformázó szerszám 3D nyomtatása

Vákuumformázás 3D nyomtatott szita szerkezetű szerszámmal

Fél éves fejlesztésünk eredményeként kialakítottunk egy paraméteres 3D nyomtatási szeletelési eljárást, amellyel drasztikusan csökkentettük a vastag logisztikai tálcákhoz, dobozokhoz szükséges vákuumformázó szerszámok előállítási és üzemeltetési költségét.

2017

Szolgáltatások bővítése

Kapacitásaink bővítését követően igyekeztünk szolgáltatásainkat is a bővülő kínálathoz igazítani. Magasabb hozzáadott értékkel rendelkező szolgáltatásokkal bővítettük a repertoárunkat. Szakértői tanácsadással immár műszaki támogatást is biztosítunk a megrendelők számára. Cégünkkel nagyobb szerepet vállaltunk karitatív tevékenységek területén is.

Szélcsatorna makett készítése

Külföldi megkeresésre szélcsatorna tesztekhez készítettünk egy közel egy méter hosszú 3D makettet. A makett több darabból készült és fényezési eljárással készítettük elő a tesztekhez.

Szélcsatorna teszt

A fényezést követően a megrendelőnek lehetősége volt valós áramlási viszonyokkal megegyező körülmények között tesztelni a terméket, mivel a felület kiképzése megegyezett egy valós autó felületével.

3D most előadás egy iskolában

3D-s rajzóra egy általános iskolában

Karitatív tevékenységként egy általános iskolában megismertettük a gyerekeket a 3D nyomtatás technológiájával, valamint 3D nyomtató tollak segítségével lehetőségük volt saját kezűleg is megtapasztalni, hogyan is működik ez az eljárás.

2016

Kapacitásbővítés

Cégünk kezdetben 3D nyomtatással, gravírozással, forgácsolással, 3D szkenneléssel és kisszériás öntéssel foglalkozott, majd a szakmai kompetenciák és tapasztalatok bővülésének köszönhetően már teljes körű egyedi tárgyalkotóként hirdethettük magunkat.

3D most készülékkészítés

Kisszériás öntéssel történő helyezőgyártás

Egy multinacionális nagyvállalat helyezőket szeretett volna gyártatni egy szállítópályára, viszont ez forgácsolással kimagaslóan magas költséget jelentett volna. Cégünk alternatív megoldást kínált a kisszériás öntéssel, melyek közel felére redukálta a helyezők kivitelezésének költségét.

3D most lézergravírozás

Adattábla gravírozás

Cégünk lézervágással és lézergravírozással bővítette szolgáltatásait. Az új szolgáltatásunk adattábla gravírozásban teljesedett ki, mely során gyors határidővel készít műanyag adattáblákat a megrendelők részére.

2015

Vállalkozás alapítás

Az alapítást követően a vállalkozás alapköveként kialakításra került egy tárgyalkotó műhely, amely lehetőséget kínál az egyedi megrendelések teljesítésére. A cég különleges egyedi megrendeléseket teljesített, 3D térszkennelésekből történő modellezéstől egészen a 1x1,5 méteres 3D nyomtatott terepasztalokig.

Terepasztal méretű makett készítés

Társvállalkozókkal együttműködve cégünk közreműködött egy terepasztal elkészítésében. A kapott 3D szkennelt felvételeket feldolgoztuk és közreműködtünk a nyomtatásban, valamint a terepasztal összeillesztésében, felületkezelésében.

3D most Műhely

3D most műhely kialakítása

1107 Gém utca 3. szám alatt megnyílt a tárgyalkotó műhelyünk, ami teret adhat a különleges egyedi megrendelések teljesítésére.

2014

Vállalkozási előkészületek

A cég alapítója 2006 óta bővíti egyedi tervezéssel, gyártással és automatizálással kapcsolatos tapasztalatait. Több éves előkészítési időszakot követően 2014-ben kiemelt állami támogatásban részesült, és a megszerzett forrásoknak köszönhetően cégünk 2015-ben betéti társaságként alakulhatott meg.

3D most pályázat nyertesei

Fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázat nyertesei

Közép-magyarországi régióban megszervezett pályázaton közel 3200 pályázó vett részt saját vállalkozás ötletével. A fél éves kiválasztási folyamatot követően 200 vállalkozás egyenként 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melynek egyike a 3D most volt.

Saját tervezésű 3D nyomtató prototípusa

Korábban megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően az alapító elkészítette az első saját fejlesztésű huzalanyagos 3D nyomtató prototípusát.