2018-19

Φίλιππος Μέγγος

Αυτά τα 3 χρόνια στο γυμνάσιο πέρασαν πολύ γρήγορα. Έκανα καινούριες παρέες με παιδιά τα οποία δεν περίμενα να τα πάμε καλά άλλες πιο γερές, άλλες όχι και τόσο. Είμαι χαρούμενος που μπαίνω σε ένα καινούριο κομμάτι της ζωής μου, αλλά ταυτόχρονα θα ήθελα να παραμείνω στο προηγόυμενο γιατί (ειδικά φέτος) πέρασα τέλεια. Ελπίζω να μην σταματήσω την παρέα με τα παιδιά που θα πάνε σε διαφορετικά σχολεία. #LISTEN_TO_METAL #MIND_THE_GAP (Τόνι Κάρβου, Ορέστης Μπρν)

Το γυμνάσιο έφτασε στο τέλος του κάτι καινούργιο έρχεται άλλα δεν γίνεται να ξεχάσουμε τα προηγούμενα θα τα θυμόμαστε πάντα καινούργιες φίλιες , παλιότερες που έγιναν πιο δυνατές , αστεία και ωραίες στιγμές . Εύχομαι να μην χάσω επαφή με κανέναν από τα παιδιά γιατί όλοι είναι κάτι διαφορετικό για μένα και αγαπώ τον καθένα ξεχωριστά και επίσης εύχομαι αυτές τις τελευταίες μέρες να τις περάσουμε τελεία .

Παπανικολάου Γιάννης

Βασιλική Ζιούλα

Aυτά τα 3 χρόνια στο γυμνάσιο θα μου μείνουν αξέχαστα .Εγώ και οι συμμαθητές μου ζήσαμε απίστευτες στιγμές γέλιου που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας . Εύχομαι να ακολουθήσουν όλοι τους τα όνειρα τους και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Σοφία Μπάρδη


Το γυμνάσιο ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. Με έμαθε να συνεργάζομαι σωστά, να αποκτήσω ανησυχίες για θέματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με έμαθε να μάθω τον εαυτό μου. Μέσα σε αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια θα μου λείψουν πολύ οι καθηγητές μου και συγκεκριμένα ο κύριος Κοντός με τις πλάκες του. Θα μου λείψει η τάξη μου πολύ και γενικά η φετινή τρίτη. Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες στιγμές που περάσαμε.

Γιώργος Φερεντίνος

Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, το 1ο γυμνάσιο Μελισσίων σχεδόν σε καθημερινή βάση. Έχω να πω πως αυτά τα χρόνια πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα δεν θα τα ξεχάσω. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου ξεχωριστά για ότι μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια.

ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ

Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, το 1ο γυμνάσιο Μελισσιών . Κάθε μέρα ήταν ξεχωριστή και περνάγαμε φανταστικά κάνοντας διάφορες βλακείες και τρέλες . Θα έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από το γυμνάσιο ειδικά με τους φίλους μου και τούς συμμαθητές μου . Επίσης περάσαμε φανταστικά με πολλούς καθηγητές και καθηγήτριες όπωσ τον κ.Αρτέμη

Πενέλη Χριστίνα

Όταν μπήκα πρώτη φορά σε αυτόν τον χώρο όλα μου έμοιαζαν υπέροχα και από μέσα μου έλεγα ότι τα τρία χρόνια που θα ήμουν εκεί θα κυλούσαν αργά. Παρ'όλα αυτά όλα κύλισαν τόσο γρήγορα που δεν συνειδητοποίησα ότι πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που κατά τη διάρκεια των χρόνων μου δίδαξαν αρκετά χρήσιμα πράγματα , τα οποία δεν πρόκειται να ξεχάσω!!!!

Σταμάτης Χαρβαλιάς

Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου και τους δασκάλους/λες που μου χάρισαν τόσα υπέροχα χρόνια σε αυτό το σχολείο και εύχομαι να σας δώ όλους στο Λύκειο.

Πολυξένη Ράντου

Τα τρία χρόνια που πέρασα στο γυμνάσιο ήταν γεμάτα με μοναδικές εμπειρίες. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω τίποτα από όλα όσα έζησα μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω τον χρόνο στην πρώτη γυμνασίου θα το έκανα, για να τα ζήσω όλα έστω άλλη μία φορά. Ελπίζω πραγματικά να μην χαθώ με κανέναν. Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για κάθε τι που μου προσφέρατε.

Ιωάννα Λάββα

Αυτά τα δύο χρόνια του Γυμνασίου δεν θα τα ξεχάσω ΠΟΤΈ!

Στην 2η Τάξη του γυμνασίου όλα ήταν περίεργα καινούργιο σχολείο ,διάφορες έχθρες , τσακωμοί(θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους πλήγωσα)αλλά και φιλίες με υπέροχες στιγμές που ποτέ δεν θα ξεχάσω και μακάρι να είχαν κρατήσει παραπάνω......

Στην 3η Τάξη όλα ήταν αλλιώς έκανα καινούργιες φιλίες γεμάτες ασταμάτητο γέλιο και απεριόριστη τρέλα και βλακεία !!!!

Σας ευχαριστώ όλους για όλα.....

#πατατοπεριστερομονόκεροι#4ever


Φιλομένα Μπραχίμι

Αυτά τα 3 χρόνια στο Γυμνάσιο και οι στιγμές μας σε αυτό, πέρασαν πολύ γρήγορα. Γνώρισα καλύτερα τους συμμαθητές μου, έκανα καινούριες παρέες, παλιότερες έγιναν πιο γερές και άλλες όχι και τόσο. Θα μου λείψουν πολύ όλες οι στιγμές μου στο Γυμνάσιο και θα μου λείψουν πολύ όλοι οι καθηγητές. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου να ακολουθήσουντα όνειρα τους και να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. <3 <3

Σταυρούλα Σπερνοβασίλη

Το γυμνάσιο έφτασε στο τέλος του , αυτά τα τρία χρονιά ήταν φανταστικά. Εύχομαι όλοι να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να πετύχουν τους στόχους τους.

Εβελίνα Βλάχου

Μέσα σε αυτά, τα γεμάτα ζωντάνια, 3 χρόνια ο κόσμος μας μοιάζει να μεταμορφώνεται, μάλλον να ομορφαίνει. Η κάθε διδακτική ώρα, διάλειμμα ή εκδρομή μας χάρισε ποικίλες θετικές επιρροές και αξέχαστες εμπειρίες. Για παράδειγμα, δεν θα είχα χρησιμοποιήσει την τόσο εκλεπτυσμένη λέξη "ποικίλα", αν η κ. Χατζηλία δεν μας την επισήμανε ακούραστα κάθε τόσο, έτσι άλλωστε όπως όλοι οι καθηγητές μας έκαναν αντίστοιχα στο μάθημά τους, με τη δική τους ξεχωριστή φιλοσοφία. Έπειτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεχάσω μερικούς τύπους στα μαθηματικά, παρόλα αυτά οι φιλίες που δημιούργησα εδώ θα κατέχουν για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Δεν είμαι σίγουρη για το αν είχα ποτέ την ευκαιρία να σας το πω, αλλά όλοι ας είστε πραγματικά πολύ καλά παιδιά!

Ματίνα Τσομπανίδου

Τα 3 χρόνια που πέρασα στο γυμνάσιο ήταν πολύ ξεχωριστά για εμένα. Αν και πέρασαν πολύ γρήγορα άφησαν χαραγμένες όμορφες αναμνήσεις, γέλια και φιλίες. Οι φίλες μου ήταν πάντα εκεί για εμένα και ξέρουμε πως θα έχουμε η μια την άλλη για πολλά χρόνια ακόμα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές για όλα όσα μας έδωσαν αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα την κα Λέλε και τον κ. Κοντό.

Αλεξάνδρα Φραγκογιάννη

Το γυμνάσιο φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αυτά τα 3 χρόνια κύλισαν πολύ γρήγορα και όμορφα , γεμάτα με πολλές αναμνήσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητες ιδιαίτερα όμως την κα Λέλε και τον κο Κοντό για όλα αυτά που μας χάρισαν.

Σεμίνα Αντωνίου

Θυμάμαι την πρώτη μου επαφή με αυτό το σχολείο. Τότε όλα φαίνονταν τόσο ξένα, τόσο διαφορετικά..Από του καθηγητές μέχρι το κυλικείο! Παρ'όλα αυτά με το πέρασμα του χρόνου το αγάπησα και μάλιστα μέσα από από αυτό σχημάτισα φιλίες που είμαι σίγουρη ότι θα διαρκέσουν. Μικρά πράγματα όπως τα rap battles του ξακουστού συγκροτήματος '' mind the gap'' και τα ακατάπαυστα γέλια που πλημμύριζαν καθημερινά τον χώρο του προαυλίου έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μου. Επιπλέον δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κυρία Χατζηλία και τον κύριο Κοντό οι οποίοι κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!Ένας μαγικό ταξίδι λαμβάνει τέλος...


Εσύ που διαβάζεις αυτή την παράγραφο, όποιος και αν είσαι , μην αφήνεις τον χρόνο να σε προσπερνάει. Πραγματοποίησε τα όνειρα σου και χαμογέλα (γιατί η ζωή θέλει τρέλα;))

Χαρά Μελισσαρίδη

..και κάπως έτσι το γυμνάσιο φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είχα δίπλα μου αυτά τα 3 χρόνια, τους καθηγητές, ιδιαίτερα την κυρία Λέλε, την κυρία Σπυριδάκη και φυσικά την υπέροχη κυρία Παπαβασιλείου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που μας έχουν χαρίσει, και τους φίλους μου. Πέρασα υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια, με τις εκδρομές, τις φάρσες, τις βλακείες που κάναμε κάθε μέρα στην τάξη και στο προάυλιο και πιστεύω πως δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσω.Ραφαέλα Μπίσμπα


Τρία πολύ σημαντικά και γέματα αγωνίες και χαρά χρόνια φτάνουν σε ένα τέλος! Τόσες όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις θα μείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά μου! Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συμμαθητές και καθηγητές που έκαναν αυτά τα χρόνια τόσο ξεχωριστά! Θα θυμάμαι με αγάπη,για πάντα,όλους τους καθηγητές. Είστε όλοι ξεχωριστοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο αλλά η σοβαρή μας κυρία Λέλε,η γεμάτη ιστορίες κυρία Σπυριδάκη, η επαναστάτρια κυρία Παπαβασιλείου, ο αγαπημένος κύριος Κεραμιώτης και ο χιουμορίστας κύριος Κοντός θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

SGAMS CREW... δεν έχω τι να πω! Σας αγαπώ όλους και ελπίζω να μην χάσουμε επαφή!

Μια καινούργια αρχή μας περιμένει ! <3

#thelo_na_faw #pame_na_ksaplwsoume

#good_vibes_bring_the_guys

Βασιλική Μπογά

Μέσα από τα τρία αυτά χρόνια του γυμνασίου, εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησα, έμαθα να εκτιμώ κάποιες από τις σημαντικότερες αξίες της ζωής, όπως είναι η φιλία και ο σεβασμός. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους φίλους μου για όλες τις αξέχαστες στιγμές (ειδικότερα φέτος), αλλά και όλους τους καθηγητές ξεχωριστά. Πολλά ευχαριστώ όμως στην Κ. Λέλε, στην Κ. Σπυριδάκη και στην Κ. Ζογωπούλου. Έιμαστε αρκετά ώριμοι για το καινούργιο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή μας, ας το ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. #S.G.A.M.S.


Γιάννης Φαφούτης

Τι να πρωτοπεριγράψω για αυτά τα τρία αξέχαστα χρόνια στο γυμνάσιο! Θα μπορούσε κανείς να αποτυπώσει όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις μέσα σε μόνο ένα μικρό κείμενο; (και να ήθελε δεν θα μπορούσε). Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φιλίες που δημιούργησα, τις πλάκες που έκανα με την παρέα μου, την κάθε σχολική εκδρομή και την κάθε διδακτική ώρα, τους καθηγητές μου και φυσικά την ανεπανάληπτη εκδρομή στη Σύρο με τις περιπέτειες μας!

Εύχομαι σε όλους μας τα καλύτερα!!!

Ορεστι Πιέτρι

Αυτά τα τρια χρόνια που πέρασα στο γυμνάσιο θα μπορούσα να πω ότι ήταν ιδιαίτερα. Γνώρισα καινούρια άτομα, απέκτησα νέες εμπειρίες και έμαθα νέα πράγματα.

Γιάννης Γκουντινάκης

Τα χρόνια του γυμνάσιου ήταν αξέχαστα. Γνώρισα πολλά καινούργια παιδιά,όπου τελικά καταλήξαμε να κάνουμε καλή παρέα. Επιπλέον,τα αστεία που κάναμε την ώρα του μαθήματος θα παραμείνουν σταθερή άξια παρόλο που μερικές φορές καταλήγαμε να καταστρέφουμε το μάθημα .Τέλος,ευχαριστώ όλους τους καθηγητές που είχα αυτά τα χρονιά που ο καθένας μου πρόσφερε κάτι μοναδικό.

Νίκος Σελτσιώτης

Μέσα σε όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια του Γυμνασίου, απέκτησα αρκετές γνώσεις αλλά και πολλές φιλίες που θα μου μείνουν αξέχαστες !

Εύα Τσακιρίδου


Από το γυμνάσιο φεύγω πιο ώριμη και με περισσότερες γνώσεις για την ζωή.

«Το ωραίο με την μάθηση είναι ότι κανείς δεν μπορεί να στην πάρει πίσω»...

Βασίλης Παπανικολάου

Τρία χρόνια στο γυμνάσιο, ούτε λίγα ούτε πολλά μα σίγουρα ξεχωριστά. Μέσα στα χρόνια αυτά γνώρισα πολλά παιδιά και έκανα καινούριες φιλίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και τους καθηγητές μου για τις αξέχαστες αναμνήσεις που θα μου μείνουν.

Ιφιγένεια Καλαϊτζίδη

Αυτά τα τρία χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα.Ήταν ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο οποίο κάναμε νέους φίλους, γνωρίσαμε καλούς καθηγητές με την βοήθεια των οποίων αποκτήσαμε πολλές γνώσεις, μα πάνω από όλα γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους.Μερικές αναμνήσεις μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και αφήνουν αποτυπώματα στο μυαλό και στην καρδιά μας.Σίγουρα θα μου λείψουν όλοι οι καθηγητές και συμμαθητές μου.